راه هاي پيشگيري از سرطان سينه

شركت فني مهندسي آريونماي پاسارگاد

جمعه ۲۸ اردیبهشت ۰۳

راه هاي پيشگيري از سرطان سينه

راه هاي متعددي براي پيشگيري از دچار شدن بانوان به بيماري سرطان سينه وجود دارد.

سرطان سينه مي تواند در مراحل اوليه بيماري از طريق خون و غدد لنفاوي منتقل شود ولي احتمال زنده ماندن سلول هاي سرطاني در بافت غيرمتورم هميشگي نيست.

پزشكان معتقدند پيشگيري و درمان سرطان سينه امكان پذير است. مؤسسات تحقيقاتي پزشكي گام هاي زير را براي پيشگيري از ابتلا به اين نوع سرطان توصيه مي كنند.

محافظت بر روش زندگي سالم از طريق داشتن وزن متعادل، كم كردن روغن و افزايش سبزيجات و ميوه در رژيم غذايي روزانه.

انجام تمرينات ورزشي به صورت منظم.

چكاپ به هنگام استفاده از داروهاي هورموني.

استفاده نكردن از داروهاي ضدبارداري هورموني به مدت بيش از ۴ سال.

شير دادن به نوزاد حداقل به مدت ۶ ماه.

ترك دخانيات

انجام آزمايش هاي دوره اي بعد از سن ۴۰ سالگي. چنانچه يكي از اعضاي خانواده اي سابقه ابتلا به سرطان سينه دارد، توصيه مي شود اعضاي آن خانواده آزمايشهاي دوره اي سالانه را از سن كمتري آغاز كنند.

سرطان سينه، رشد مهار نشده سلول هاي غيرطبيعي است كه در نواحي مختلف سينه ايجاد مي شود. اين اتفاق ممكن است در بافت هاي مختلف مانند مجاري اي كه شير را انتقال مي دهند، در بافت توليدكننده شير و در بافت غيرغددي رخ دهد. البته به نظر نگارنده يك سري جراحي هاي زيبايي مثل بزرگ كردن سينه تاثيري در سرطان سينه نخواهند داشت.

سرطان سينه پس از سرطان پوست دومين سرطان شايع در زنان است و هر ساله تعداد زيادي از مبتلايان به سرطان سينه تشخيص داده مي شوند. تعدادي نيز جان خود را از دست مي دهند. خطر ابتلا به سرطان سينه با افزايش سن بيشتر مي شود و در حدود سه چهارم از موارد بيماري در زنان بالاي ۵۰ سال ايجاد مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.